fbpx
concurs pentru bloggeri, superblog,
Diverse

Competitiile ne tin in forma! Superblog 2020

Punctajul nostru
Apasa pentru a acorda un punctaj
[Total: 1 Average: 5]

Anul acesta am decis sa ma inscriu si eu in concursul SuperBlog, incurajata fiind de cei apropiati. Mi-a suras ideea cu atat mai mult cu cat am invatat de-a lungul timpului ca sanatatea fizica este in stransa legatura cu aceea fizica, iar competitiile ne tin creierul tanar si ne fac sa fim mai sanatosi.

Ce este Superblog?

Superblog este o competitie care se adreseaza tuturor bloggerilor, indiferent de nisa. In cadrul concursului este incurajata dezvoltarea creativitatii precum si comunicarea cu mediul business.

De ce particip eu la Superblog?

Am decis sa particip la acest concurs in primul rand pentru ca imi plac provocarile. NU voi participa la toate probele si nu imi propun sa castig concursul, ci voi alege doar acele probe care mi-ar permite sa abordez teme de sanatate, alimentatie si orice ar face subiectul blogului meu.

Imi place sa spun povesti aproape la fel de mult pe cat imi place sa studiez platele si tot ce tine de nutritie si medicina naturista. Asa ca sper din suflet ca participarea la aceasta competitie sa imi dea ocazia sa ma documentez si mai mult si sa ofer cititorilor mei cat mai multa valoare.

In fond, ce imi propun este sa imbin utilul cu placutul!

Tineti-mi pumnii si va invit pe toti cei ce ma urmariti si aveti bloguri sa participati!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: