fbpx
credit ipotecar
Diverse

Credit ipotecar contractat RAPID, FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE

Punctajul nostru
Apasa pentru a acorda un punctaj
[Total: 2 Average: 5]

Te-ai săturat de aglomerația din casă? Nu mai suporți cum se împacă trei generații la un loc? Vrei să ai, în sfârșit, „cuibușorul tău de nebunii”?

Atunci a venit momentul să îți iei un credit ipotecar pentru achiziționarea unui imobil!

Ce este un credit ipotecar?

Dacă ai un job stabil și vrei să treci la următorul nivel, atunci un credit ipotecar poate reprezenta calea cea mai simplă către visul tău. Prin intermediul acestuia îți vei putea cumpăra locuința mult dorită. Particularitatea creditului ipotecar constă în aceea că proprietatea va fi ipotecată în favoarea băncii creditoare.

Creditul ipotecar intermediat de AVBS Credit:

Să alergi de la o bancă la alta după cea mai bună variantă de creditare poate fi destul de neplăcut, obositor, stresant și, poate, nesigur! Și unde mai pui că acum, în plină pandemie, e necesară programarea pentru a intra într-o bancă. Așadar, imaginează-ți cât timp ți-ar lua să afli ofertele de creditare a 5 bănci, de exemplu! 

În concluzie, dacă te-ai hotărât să faci un credit ipotecar, atunci recomandarea ar fi să apelezi la un broker credite. Principalul avantaj al acestei alegeri constă în aceea că brokerii de credite lucrează cu mai multe instituții de creditare și îți pot oferi rapid cea mai bună variantă de finanțare, fără să depui tu efort și fără să plătești vreun ban pentru ajutorul primit de la brokerul de credite!

Cât de mult poți visa?

Creditul ipotecar intermediat de AVBS Credit îți oferă posibilitatea de a visa departe: până maximum un milion de euro! 

Pe scurt, iată câteva avantaje și particularități ale creditului ipotecar:

  • Ai posibilitatea de a accesa suma echivalentă în lei, dacă îți este teamă de valută!
  • Poți opta pentru dobândă fixă (pentru primii 5 ani ai perioadei de rambursare a creditului) sau variabilă (pe întreaga perioadă de rambursare a creditului);
  • Ai nevoie de un avans care incepe de la 15% pentru creditele în lei, sau de la 25% pentru cele în euro!
  • Ai posibilitatea de a rambursa anticipat creditul, pentru ratele plătite în avans creditorul NU percepe dobânda!!!
  • Nu plătești taxe sau comisioane pentru serviciile de intermediere credite AVBS Credit. Serviciile AVBS Credit sunt complet gratuite!

Așadar, acesta este momentul tău! Alege să te vezi la casa ta!

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Sursa foto: freepik.com

10 comentarii

  1. Mulți dintre noi nu pot reuși sa aibă o casă fără sa se împrumute. Informațiile corecte, transparente, oferta și profesionalismul sunt câteva dintre elementele care contează la decizia de a contracta unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: